Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/6/d/chirokiekeboesente.be/httpd.www/wp-content/themes/anima/includes/loop.php on line 296
Het is bijna zover: het Chiro jaar gaat terug van start! De leiding van Chiro Kiekeboe Sente is er alvast helemaal klaar voor. Het enige wat we nu nog zoeken zijn enthousiaste leden. Deze enthousiaste leden kunnen zich via de link hieronder inschrijven. Om dan vanaf de startdag (27 september) elke zondag super toffe spelletjes te spelen met vrienden en vriendinnen. Voel je je al geroepen schrijf je dan nu snel in! En voor de kinderen die nog twijfelen kan je ook altijd 3 keer komen proberen. Ben je al ingeschreven? Trommel dan zoveel mogelijk vriendjes of vriendinnetjes op die eventueel ook geïnteresseerd zouden zijn! Want ook wij zijn van het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd 😉 Onze werking verloopt zondag zoals gewoonlijk  van 14u tot 17u voor de jongste drie afdelingen en tot 18u voor de oudere drie afdelingen. Indien uw zoon of dochter om een bepaalde reden vroeger naar huis moet of vroeger afgehaald zal worden, gelieve dit dan op voorhand aan de leiding van de betrokken afdeling te laten weten. We zullen er een spetterende eerste chiro werking van maken met jullie, tot zondag!
Vele groetjes leiding Chiro Kiekeboe Sente