Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/6/d/chirokiekeboesente.be/httpd.www/wp-content/themes/anima/includes/loop.php on line 296

Hallo!

 

Het kamp zit eraan te komen…
Dus hieronder volgt wat meer informatie voor degene van wie het de eerste keer zou zijn dat ze meegaan!

 

Afbeeldingsresultaat voor chirokamp

Zoals ieder jaar vertrekken we 31 juli met de trein op kamp (dit is meestal vertrekken rond de (na)middag)! Het kamp duurt 10 dagen, dus vrijdag 10 augustus zit het er jammer genoeg alweer op.

Voor de oudste drie afdelingen (zij gaan met de fiets naar daar), start het kamp al op 29 juli, maar eindigt ook op 10 augustus. Zij zullen op  tijd de extra informatie krijgen van hun eigen leiding (uur, plaats,…)

 

Ook dit jaar zullen de inschrijvingen weer online gebeuren. Dit vanaf begin juni, maar meer info hierover volgt binnenkort nog. Wel kunnen we meedelen dat het kamp weer €150 zal kosten.

 

Hieronder hebben jullie nog een klein overzichtje van hoe een ‘normale’ dag er op kamp uitziet.

 

07.00: de alarmklok van de leiding loopt af
07.30: de leden worden wakker en staan op
07.45: ontbijt, afwas en taken per leefgroep
wassen, tanden poetsen
09.00: grote kring, toneeltje en openingsspel
09.30: activiteit per afdeling
12.00: zangstonde
12.15: middagmaal en afwas

13.15: platte rust

14.15: activiteit per afdeling met tussendoor het vieruurtje
18.30: avondmaal en afwas
20.30: bedtijd Sloebers
21.00: bedtijd Speelclub

21.30: bedtijd Rakwi’s
22.00: bedtijd Tito’s
22.30: bedtijd Keti’s
23.00: bedtijd Aspi’s

 

Natuurlijk doen we ook nog tal van andere activiteiten doorheen het kamp. Zo komt de oudleiding eens een bezoekje brengen, doen we een dagtocht naar het zwembad, spelen we een spel met de hele Chiro en zoveel meer!

 

Tijdens ons kamp houden wij geen bezoekdag. Kaartjes van het thuisfront zijn wel meer dan welkom en als ouder kunt u ook bijna iedere dag een Facebookpost verwachten van ons om zo toch wat op de hoogte te blijven.

 

Nog een klein weetje: we kiezen er al enkel jaren voor om onze bagage mee te nemen in bananendozen en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Zo dit was het dan, mochten er nog vragen zijn kan je ons altijd een mailtje sturen (gegevens staan hier op de website). Natuurlijk volgt ook nog het kampboekje met daarin het thema en nog extra zaken.

 

Vele groetjes en hopelijk tot op kamp!
De leiding